Kontaktujte nás

Pondělí - Pátek 8 - 16 hod.
Mob.: +420 7777 80 922
Záznamník: +420 469 811 811
E-mail: info@naturevital.cz

Pro profesionály
a distributory

Velkoobchodní ceny pro profesionály
a distributory. Více informací zde

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních dat

Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.
Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Nebudou použita k účelům jiným, než k těm, které jsou nutné pro úspěšné objednání a doručení zboží u dopravců, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním potřebném rozsahu pro beproblémové doručení zboží.

Pokud zákazník zadá požadavek na odběr novinek z našeho obchodu, potom na zadaný email zasíláme informace o novinkách, slevách či akcích. si přejete zasílat novinky, budou Vám na zadaný email chodit informace o novinkách a speciálních slevách.

V případě, že máte zájem o odstranění osobních údajů či odhlášení ze zasílání informačních emailů, kontaktujte nás prosím. Na základě Vaší žádosti (emailem nebo písemně) budou osobní údaje neprodleně z databáze vymazány.